Prezentarea GHIDULUI INVESTITORILOR ÎN ROMANIA

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

milfxxxvideo.net
editia 2003

În acest an va aparea a III-a editie a Ghidului Investitorilor în România.

Daca primele doua editii au fost intitulate „Ghidul Investitorilor italieni în România” si textul a fost publicat în limba italiana, noutatea acestei a III-a editii consta în faptul ca „Ghidul Investitorilor în România” se adreseaza tuturor investitorilor, editia fiind trilingva: româna, italiana, engleza.

Ghidul investitorilor în România va cuprinde studii din legislatia româneasca si date informative despre mediul de afaceri în România. Ghidul va fi distribuit gratuit Camerelor de Comert si Industrie din întreaga tara, ambasadelor, consulatelor si Centrelor de Afaceri.

Din acest ghid investitorul va putea cunoaste cadrul legislativ român, venind în contact cu cele mai importante reglementari legislative privind: impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA, licitatii electronice, IMM, reprezentantele, legislatia privind societatile comerciale, legislatia muncii, contabilitatea, legislatia vamala, agricultura, legislatia valutara, garantii si facilitati pentru investitori, parcuri industriale, contracte comerciale, faliment, etc.

Vom încerca sa cuprindem în acest ghid toate informatiile necesare, astfel încât Ghidul nostru sa prezinte un larg interes pentru orice investitor, sa se afle la îndemâna oricui asa cum s-a întâmplat si pâna acum cu editiile precedente.

Dorim însa ca aceasta publicatie sa serveasca unei categorii mai mari de investitori, tocmai de aceea, aceasta editie va fi trilingva. Va cuprinde mai multe informatii actualizate si mult mai amplu elaborate, iar interesul investitorilor pentru GHIDUL nostru va spori.

Consideram ca aparitia unei pagini publicitare în cadrul ghidului nostru reprezinta un mijloc de publicitate si promovare pentru societatea dumneavoastra.
În speranta unei viitoare colaborarii va facem cunoscuta propunerea noastra.

Administrator unic,
Vlad Valentin

PrezentareIstorieServiciiOportunitati de afaceriTERMENI SI CONDITIIContact
Limba
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Copyright © 2004 - 2008 PSC