TERMENI SI CONDITII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE RESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.italnet.ro gazduit de compania Professional Services Consulting. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. Professional Services Consulting isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Professional Services Consulting si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.italnet.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Professional Services Consulting.

Garantii si limitari
Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.
www.italnet.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si materialele oferite, inclusiv dar fara limitare functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe site. Professional Services Consulting nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Professional Services Consulting isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Professional Services Consulting nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Professional Services Consulting isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
Professional Services Consulting nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Conditii comerciale
Professional Services Consulting isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul oferit.

Obligatiile Professional Services Consulting
Professional Services Consulting si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Professional Services Consulting, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. Professional Services Consulting si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

a. serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b. eventualele defecte vor fi corectate
c. serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care
ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza
respectivelor informatii sau a serviciului.
In nici o circumstanta Professional Services Consulting nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din/sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

Utilizare Improprie si Raspunderi
1. Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:
a. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;
b. nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii Professional Services Consulting pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in nstanta, civil si penal;
2. Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Professional Services Consulting in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Professional Services Consulting de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Professional Services Consulting ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor Termeni si Conditii.

Securitate
1. Clientul ia la cunostinta ca Professional Services Consulting nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.
2. Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Professional Services Consulting va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.
Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti
1. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Clientului si nu implica sprijinirea de catre Professional Services Consulting a materialului disponibil pe/sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Clientul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
2. Professional Services Consulting nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte a Romaniei. Daca Clientul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Professional Services Consulting nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.
Informatii personale
Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Professional Services Consulting are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
a. pentru utilizarea acestor date de catre Professional Services Consulting in scopuri de vanzari si marketing;
b. in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
c. Professional Services Consulting poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Professional Services Consulting, ar putea prezenta interes pentru client;
Scopurile in care Professional Services Consulting poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg in Reguli de confidentialitate.

Generalitati
1. Modificari ale acestor Termeni si Conditii - Professional Services Consulting poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.italnet.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
2. Forta Majora - Professional Services Consulting nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Professional Services Consulting nu este responsabila.
3. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Professional Services Consulting. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt  guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Professional Services Consulting nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
4. Confidentialitate - Professional Services Consulting nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. Professional Services Consulting nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.
 
Clientul accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii
Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.
PrezentareIstorieServiciiOportunitati de afaceriTERMENI SI CONDITIIContact
Limba
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Copyright © 2004 - 2008 PSC